image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Renovering av ett kök i Löttorp, Öland

I detta köksrenoveringsprojekt började vi med att diskutera med kunden alla dess önskemål och kom överens om uppstarten.

Fas ett var demontering av det gamla köket. Sen var det tur för sprutmålning av innertaket och väggarna i vitt, enligt kundens önskemål. Övriga ommålningsarbeten har genomförts av kunden. Efter ommålningen gick vi över till att lägga ett nytt golv och nya golvlister i huset och gäststugan.

Våra underleverantörer – VVS-specialister samt ett elteam – har genomfört sina uppdrag: kopplat vattentillförseln till diskhon, korrigerat avloppsröret och renoverat elinstallationen.

Vårt team har monterat ihop det nya köket. Efter montering av alla köksskåpen gick vi vidare till att plattlägga väggarna. Sen integrerade vi diskhon och alla nödvändiga vita varor. För att skydda köksinredningen från värmen från kaminen, har en speciell skyddskiva monterats också.

Själva projektet var intressant att jobba med. Det kunde ha sett ut som ett rutinmässig montering av ett vanligt IKEA-kök, men många detaljer har monterats utifrån specifika kundens önskemål. Det var faktiskt ett roligt jobb! Vi tror att vi har uppfyllt alla kundens önskemål vilket gör att vi känner oss nöjda med resultatet.

Kundens feedback:

Mycket kompetent hantverkar!
Mycket kompetent hantverkare som ser projektets helhet. Skicklig och noggrann. Effektiv! Jag är helnöjd och kommer anlita företaget igen.

Relaterade tjänster:

Byggtjänster: köksrenovering >>

  • Arbetet har pågått i 12 dagar.
  • Projektet genomfördes i Löttorp på Öland.

Genomförda arbetsmoment:

  • demontering av det gamla köket,
  • montering av nytt golv,
  • montering av golvlister,
  • montering av ett nytt kök (inkl. diskhon) och integrering av alla vita varor,
  • plattläggning av väggarna.