Snygga, säkra & slitstarka garageportar direkt från fabriken

P.Plåt & Bygg AB erbjuder ett brett sortiment av garageportar. Vi monterar allt själva, vilket ger dig hög kvalitet till lågt pris. Allt detta bestämmer din smak och våra professionella beslut. Även storleken på porten kan man avgöra, vilken port är mes lämpad för dig. Den genomsnittliga ytan för garageporten är 8 m2. Vi letar efter företag och privatpersoner i Kalmar län och vi har alltid strävat efter 100% nöjda kunder. Välkommen till P.Plåt & Bygg AB!

Är det dags att skaffa nya garageportar?

Garaget är en oersättlig plats för din bil. En av de viktigaste faktorer som gör garaget trygg är garageporten. Tack vare automatiska öppnings- och säkerhetssystem har takskjutporten för garage blivit väldigt smidig, säker och modern. Det kan finnas olika modeller av takskjutportar med varierande konstruktion och design.

Garageportsmodellerna kan fås i olika utföranden. Takskjutporten kan vara byggd av kassett-eller horisontella sektioner. Kassettsektionerna består av kassetter, medan de horisontella sektionerna är en panelimitation. Denna design kan lätt anpassas till omgivningen.Garageporten kan dessutom vara i olika färger som antingen smälter in i omgivningen eller något sticker ut genom att på så sätt framhäva husets gränslinjer. Garageporten kan ha fönster för ljusinsläpp eller av estetiska skäl.

null

PDF dokument

Mer information om Garageportar fabrik.