Fönster och dörrar

Fönster och dörrar är viktiga inredningsdetaljer som bidrar till trivseln och behåller värmen i ditt hem samt garanterar säkerhet i det. Våra produkter är energibesparande, estetiska och säkra. De är alltid av hög kvalité och anpassade till våra kunders behov. Mätning, tillverkning, montering och leverans utförs av professionella medarbetare och alla momenten sker i rätt tid. Även icke-standardiserade, unika och exklusiva fönster och dörrar kan tillverkas enligt kundernas (eller deras arkitekters/designers) skissar eller ritningar. Tillverkning sker på en av de modernaste fabrikerna i EU. Fönster- och dörrtillverkning tar i genomsnitt 3-4 veckor.

Träfönster och dörrar

Träfönster och dörrar är miljövänliga, robusta, resistenta, kännetecknas av unik textur samt god värme- och ljudisolering. Fönster och dörrar av trä kan ha olika former, färger och texturer. Det är ett utmärkt val för dem som värdesätter unikhet, kvalitet och vill skapa en mysig atmosfär hemma.

Träfönster med beslag i aluminium, av IV 98 euro profil...

TRÄFÖNSTER

Toppkvalitativa träfönster för dem som värdesätter trivsel, naturlighet, originalitet.

MER

TRÄDÖRRAR

Högkvalitativa inner- och ytterdörrar i trä ser väldigt estetiskt ut och sparar hemmets värme.

MER

PVC-fönster och dörrar

PVC-fönster och dörrar är ett utmärkt val för att spara pengar och tid för underhåll. Modern teknik ger maximal komfort hemma. PVC-fönster och dörrar har en mängd olika färger och mönster, vilket gör det lätt att anpassa dem till inredningen.

PVC-fönster - bra värmeisolering

PVC-FÖNSTER

Dessa fönster är billigare än träfönster och enklare att underhålla. Deras form, storlek, stil kan vara mycket varierande.

MER
PVC dörrar - högkvalitativa, hållbara, lätta att underhålla

PVC DÖRRAR

Dörrar är gjorda av högkvalitativa material och upprätthåller en bra estetisk bild under lång tid. Dessutom kräver de mycket liten vård.

MER

Pansrade dörrar

Metalldörrkonstruktion är starkare än träkonstruktion. Högkvalitativt tillverkade och monterade pansrade dörrar deformeras inte alls och fungerar bra under lång tid. Lämpliga för utomhusbruk med speciella färger och paneler. Stabilitet, täthet och, naturligtvis, säkerhet, är några av de viktigaste egenskaperna hos dörrar. Pansrade dörrars konstruktion gör att Du kan välja mellan ett brett utbud av färger och mönster.

MER

Om ni har frågor eller behöver hjälp